Ha ön vezetéstechnikai képzéseket, tréningeket, szakértőket keres, jó helyen jár. A SPEEDWORLD szakképzett csapatával egyedülálló vezetéstechnikai és oktatási programjainkkal, autós rendezvények szervezésével, élményautózással, valamint haszongépjármű (kamion és busz) képzésekkel várjuk kedves visszatérő és leendő ügyfeleinket. Tekintse meg szolgáltatásainkat vagy lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Hi-Speed tréning  Tanulja meg uralni a járművet nagyobb sebességnél is!

Az autópálya sebességű vezetéstechnikai tréninget azoknak ajánljuk, akik hetente akár több száz kilométert is megtesznek autópályán.
Ez a tréning a vezetéstechnika felsőfoka, egyedi tematika szerint kialakított program 110-130 km/h sebességgel.

Ismerje meg!

 

Hi-Way tréning Országúti sebességű vezetéstechnikai tréningek

Az országúti sebességű vezetéstechnikai tréningünkön 90-110 km/h sebességgel gyakoroljuk a közúti vészhelyzetek elkerülését és az autó tudatos kezelését.

Ismerje meg!

 

Kamionos Akadémia Továbbképzés speciális járműszerelvényekkel

A SPEEDWORLD Kamionos Akadémia tréningjein a résztvevők speciális oktató járműszerelvények segítségével biztonságos, kontrolált körülmények között tapasztalhatják meg a nehézgépjárművek legszélsőségesebb viselkedését.

Ismerje meg!

 

Nemzetközi Busz Akadémia Autóbuszvezető továbbképzés

A Nemzetközi Busz Akadémia tréningjeinek keretében hivatásos autóbuszvezetőknek kínálunk komplex továbbképzést.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD Driving Events Autóipari rendezvények

A SPEEDWORLD az autós rendezvények szakértője, amely az autós rendezvényszervezés területén teljeskörű megoldásokat kínál, a tervezéstől a lebonyolításig.

Ismerje meg!

 

Hi-Truck - Kamionos élményvezetés Kamionos élményvezetés

Tapasztalja meg, milyen egy 40 tonnás kamiont vezetni! Most kipróbálhatja B-kategóriás jogosítványával is, hogy milyen érzés, egy ilyen monstrummal kanyarodni vagy vészfékezni.

Ismerje meg!

 

ECODrive tréning Környezettudatos járművezető képzés

EcoDrive tréningünk keretében környezetkímélő, defenzív vezetési módszereket tanítunk meg kezdő és haladó sofőröknek egyaránt.

Ismerje meg!

 

Research & Development Kutatás-fejlesztés

Szolgáltatásaink egyik előnye, hogy tréningjeink egyedi tematika mentén, speciálisan a SPEEDWORLD számára kialakított oktató járművekkel történnek. Ilyen a nehézgépjárműves képzések során használt új generációs becsuklásgátló szerkezet is, amelyet a BME tudományos főmunkatársával együttműködve fejlesztettük ki.
Célunk, hogy az egyedi közúti közlekedésben leggyakrabban előforduló nehézgépjárműves balesetek megelőzését a megtapasztalás útján még hatékonyabban tudjuk oktatni.

Ismerje meg!

 

SPEEDWORLD International Projektfejlesztés, beruházás

A SPEEDWORLD Hungary Kft. mint projekt előkészítő cég 2008-ban indult azzal a szándékkal, hogy aktív szerepet vállaljon Magyarország vezetéstechnikai tanpálya hálózatának kialakításában. Vállalatunk büszke arra, hogy ötletgazdagként 2012-ben megvalósította és beüzemelte a közel 3 milliárd Ft beruházási értékű drivingcamp Zsámbék vezetéstechnikai centrumot.

Ismerje meg!