Vezetéstechnika felsőfokon

A SPEEDWORLD magánszemélyek és hivatásos gépjárművezetők számára kínál vezetéstechnikai alap- és továbbképzést, elméleti és gyakorlati tréningprogramokat az összes gépjármű kategóriában, egyedi tematika szerint.

Mi ott folytatjuk, ahol mások abbahagyják: vezetéstechnikai tréningjeink egyedülálló oktatási helyszíneken és tematika mentén, országúti (90-110 km/h) és autópályás (110-130 km/h) sebesség mellett zajlanak.

Célunk, hogy a gépjárművezetők biztonságos körülmények között, tapasztalás útján sajátítsák el a különböző közlekedési veszélyhelyzetek megelőzését és elhárítását. Mindezek megvalósítását Magyarország egyik legképzettebb, több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkező trénercsapata segíti. A résztvevők hatékony gyakorlati képzése, egyedi oktatási helyszíneinken, felügyelt körülmények között zajlik.

A balesetek 95 százaléka emberi tényezőre vezethető vissza, így a biztonságos közlekedés kérdésében a vállalatok is érintettek. Egy lehetséges baleset mind a munkatársak mind a cégautók, de akár a szállított rakomány biztonságát is veszélyeztetheti. Cégvezetőként és a társadalmi felelősségvállalás oldaláról megvizsgálva is érdemes tisztában lenni a munkavállaló és a munkáltató felelősségével. Meggyőződésünk, hogy a balesetek és az azokból fakadó céges veszteségek elkerülésének egyik leghatékonyabb módja a járművezetők megfelelő felkészítése és rendszeres továbbképzése.

A hivatásos tehergépjármű-vezetők képzésére létrehoztuk a Kamionos Akadémiát, ahol speciális járműszerelvényeink segítségével, tapasztalati úton sajátítható el a közlekedési vészhelyzetek megelőzése, kezelése.

Az autós rendezvények szakértőiként vállaljuk hasonló események teljes körű megszervezését a tervezéstől a lebonyolításig. Ügyfeleink számos programlehetőség közül választhatnak, a céges csapatépítéstől - motivációs és kommunikációs tréning -, a különböző outdoor programokig. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, a könnyű off-road vezetéstől a nehéz terepig, a Speedboattól a Crazy Cartig, illetve a céges mini rally-tól az élményautózásig.  

A SPEEDWORLD emellett teljes körű szolgáltatást nyújt egyéb autóipari (automotive) események megszervezése terén is, akár konferenciáról, vagy modellbemutatóról legyen szó. Egyedi rendezvényhelyszíneinken igény szerint magas szintű catering ellátást is biztosítunk.

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Üdvözlettel: 
Laczházy Sebastian
ügyvezető