Higiéniai előírások járványhelyzetre való tekintettel

Tréningjeink során a koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében a következő higiéniai intézkedéseket vezettük be:

● A tréning helyszínén fertőtlenítőpontokat biztosítunk.

● A tréning helyszínén a közös helyiségek, felületek (pultok, asztalok) fertőtlenítős áttörlése többször megtörténik a nap folyamán.

● A tréning minden esetben rádió használatával történik. A rádiókat a trénerek helyezik el az autókban, amelyeken egyirányú forgalmazás történik - a résztvevőnek nem kell kezelnie a rádiót!

● Autócserés program esetén az autókba előre bekészített fertőtlenítő spray és kendő található, amelyek használatát be- és kiszállás esetén kötelezővé tesszük, ezekről utasítást rádión keresztül adunk a résztvevőknek. A csoportváltások között az autók kilincseit, kormányát és sebességváltókarját fertőtlenítjük.

● Saját autó használata esetén az autók higiéniájáért az autó tulajdonosa, használója felel!

● A hatályos kormányrendeletnek megfelelően kötelező a maszk viselése beltéren és kültéren egyaránt. Továbbá kérjük, hogy lehetőség szerint tartsák a 1,5 m-es távolságot egymás között.

● A résztvevők számára egyszer használatos, eldobható maszkot biztosítunk.

● Az eseményen a kézfogást mellőzzük!

 Az oklevelek átadása kesztyűben történik.

● Helyszíni regisztráció: a név bemondásával történik (nem kell aláírni semmit a helyszínen)

● A résztvevői nyilatkozatokat minden résztvevő előzetesen tölti ki, és elektronikus úton juttatja vissza részünkre, legkésőbb a tréninget megelőző 2 nappal.