ECODrive tréning

Környezettudatos járművezető képzés

Nem elég csupán betartani a közlekedés szabályait, a balesetek megelőzésére is kellő figyelmet kell fordítani. A biztonságos közlekedés a vezető előrelátásától és körültekintő magatartásától is függ. A vezetéstechnikai tréningeken résztvevő járművezetők olyan képzési tematika alapján kapnak oktatást, amely a biztonságos és egyben környezetkímélő, energiatakarékos defenzív vezetésre is tanít. A programok igénybevétele nemcsak kezdőknek, hanem tapasztalt sofőröknek is ajánlott!

A defenzív vezetési stílus a minden járműtípus vezetéséhez szükséges a vezetési stratégiában, konkrét eljárások, szokások végrehajtásában nyilvánul meg. Az ECODRIVING nemcsak a légszennyezés csökkentéséhez járul hozzá, hanem a zajterhelés mérsékléséhez is.

EcoDrive elméleti foglalkozásaink során a résztvevők megismerkedhetnek a járművek indulás előtti ellenőrzésének megfelelő protokolljával, a műszaki állapot, a jármű berendezéseinek, vezetőfülkéjének vagy utasterének ellenőrzésével, majd megfelelő visszajelzést követően a feltárt módszertani hibák javításával.

A képzés során felmérjük a Gépjármű-kezelési készségeket közúti forgalmi körülmények között és helyszínen, a közlekedési szabályismeretet, valamint a defenzív hozzáállást és a vezetési magatartást is.

A képzés eredményeként a résztvevők hatékonyabban fogják tudni kezelni a közlekedés során szerzett információkat, magát a járművet, illetve jobban fogják tudni menedzselni a közutakon előforduló helyzeteket is.

 

Ajánlatot kérek!