Hi-Speed tréning 

Tanulja meg uralni a járművet nagyobb sebességnél is!

A tréningen a résztvevők az autópályán megszokott 110-130 km/h sebesség elérésével, biztonságos körülmények között sajátítják el a kikerülést, a vészfékezést, szlalomot és a kettős visszasorolást. 

Célunk, hogy a gépjárművezetők biztonságos körülmények között, tapasztalás útján sajátítsák el a különböző közlekedési veszélyhelyzetek megelőzését és elhárítását. Mindezek megvalósításában Magyarország egyik legképzettebb, több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkező trénercsapata áll rendelkezésre.

A tréning egy 400 x 70 m-es dinamikus képzési területen, valamint egy 800 m hosszú és 60 méter széles kifutópályán zajlik, melyekhez egy modern fogadóépület is kapcsolódik a kiskunlacházi reptéren. Az épületben kerül sor az elméleti oktatásra, valamint itt biztosítjuk a catering ellátást a vendégek részére. A tréning árban az egész napos étel és italfogyasztás is benne van - kávészünetekkel, meleg ebéddel.

Az egyes pályaprogramok időtartama egyenként 1 óra 15 perc. A tréning 08:00-17:00h között zajlik. 

Tudnivalók a Hi-Speed tréningről:

  •  A tréningen a részvétel saját gépjárművel történik. A részvételhez érvényes vezetői engedély szükséges!
  • A vezetéstechnikai  tréningen részt venni kizárólag (ESP) elektronikus stabilitási rendszerrel (jellemzően 2005 évjárat után) szerelt járművel lehetséges! 
  • A járműnek közlekedésbiztonsági szempontból kifogástalan műszaki állapotban kell lennie, érvényes műszaki vizsgával és kötelező felelősségbiztosítással kell rendelkeznie.
  • A guminyomást minden eseteben gyári értékre kell beállítani (ez a tréning során különösen nagy jelentőséggel bír), továbbá a jármű folyadékszintjeit kérjük ellenőrizni.
  • A tréningen a részvétel az évszaknak megfelelő gumiabroncsokkal lehetséges, valamint legalább félig feltöltött üzemanyag-tartály szükséges.

Ajánlatot kérek!