SPEEDWORLD Driving Events

Autóipari rendezvények

Autós rendezvények 

A SPEEDWORLD az autós rendezvények szakértője, amely az autós rendezvényszervezés területén teljeskörű megoldásokat kínál, a tervezéstől a lebonyolításig.

A SPEEDWORLD teljes körű szolgáltatást nyújt egyéb automotive események megszervezése terén, akár konferenciáról, vagy modellbemutatóról legyen szó. Egyedi rendezvényhelyszíneinken igény szerint magas szintű catering- és hostess szolgáltatást is biztosítunk.

Céges rendezvények

Ügyfeleink céges csapatépítő programjára, motivációs- és kommunikációs tréningjére egyedileg állítjuk össze az eseményhez leginkább illeszkedő koncepciót, teljeskörű szolgáltatást nyújtva, beleértve a catering és hostess szolgáltatást is.

Számos programlehetőség közül választhatnak céges csapatépítésre, motivációs és kommunikációs tréningekre, különböző outdoor programokra, többek között a könnyű off-road vezetéstől a nehézterepig, a SegWaytől a Crazy Cartig, illetve a céges mini rally-tól az élményautózásig vagy élményautóztatásig.  

Geocaching csapatépítő rallye
Ha igazán változatos céges csapatépítőre vágyik, válassza a SPEEDWORLD geocaching csapatépítő programját! Az egynapos csapatépítő során ellátogatunk a Balaton festői tájaira, vízi és off-road élményprogramokkal a középpontban. A napot egy borkóstolóval egybekötött ínycsiklandó vacsorával zárjuk.

Ajánlatot kérek!